•   Ontwerp van het logistieke concept
•   Ontwerp van het technische concept
•   Projectmanagement, in bedrijf nemen en finetuning.
 
     
Project management   |   Veiligheid en machinerichtlijn CE

Technisch advies

Na het logistieke concept volgt het technische concept. Vaak lopen deze al voor een deel parallel.
Welke technieken zijn er nodig, hoe wordt de nieuwe lay-out in uw bedrijf, welke mogelijkheden zijn er, wat zijn de specifieke voor- en nadelen, welke investeringen zijn er nodig, wat betekent dit voor uw bedrijf, wat betekent dit voor uw personeel, welke aanbieders zijn er, wat zijn de verschillen, hoe gaat u in de overgangsfase aan het werk, wat gebeurt er bij storingen etc.

Kortom zeer veel vragen en keuzes die gemaakt moeten worden om binnen de gestelde tijdsplanning en het gestelde budget tot een goed werkend systeem te komen.

Heeft het vaste personeel hier voldoende tijd voor en ervaring mee? Zo niet dan ontstaat het gevaar van het niet halen van de tijdsplanning, enorme meerprijzen etc. Dan doet u er goed aan om tijdelijk professionele kennis in huis te halen. Zodat met een minimum aan inspanningen snel de gewenste doelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

En dit verdient zichzelf terug. Door ervaring, kennis van de markt, de hedendaagse techniek en een uitgebreid netwerk wordt het project op een professionele manier geleid, van het opstellen van de technische specificaties tot en met de oplevering en inbedrijfstelling. Waardoor tijd en geld bespaard worden.